Openingstijden

MA: 13:00 - 17:30
DI/WO/DO: 9:30 - 17:30
VR: 9:30 - 18:00 & 19:00 - 21:00
ZA: 9:30 - 17:00

Adres

Stationsstraat 81A
3851 NC Ermelo
tel. 0341 554 479
info@vanslotenjuwelier.nl
Webshop

Collectie

Dankzij de brede collectie sieraden, horloges en klokken wordt er altijd iets gevonden wat bij u past. De collectie bestaat uit klassieke en moderne modellen in verschillende prijsklassen.

Sieraden

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan sieraden. In de collectie zijn er zowel klassie als moderne sieraden van onder andere goud, zilver, staal en titanium. Ook worden de modemerken in een lagere prijsklasse aangeboden.

De merken die in de winkel te vinden zijn: Ti Sento Milano, MelanO, Daniël Vior, Diamonfire, Boccia Titanium, Ernstes Design, Fjory, Heide Heinzendorff, Brace, JEH collectie, Sanjoya en Bellini.

Er zijn ook prachtige geboortegeschenken, zoals kinderbestekjes, geboortebekers, rammelaars of armbandjes beschikbaar.
Het graveren van een geschenk is altijd gratis. 

Horloges

De collectie horloges bestaat uit verschillende merken, waarbij de voorkeur uit gaat naar Zwitserse kwaliteitsuurwerken. Hierdoor kunnen wij altijd twee jaar uurwerkgarantie geven. Onze merken: Tommy Hilfiger, MeisterSinger, Certina, Alfex, Maurice Lacroix, Hugo, Hugo Boss, Timberland, Boccia Titanium, M&M, Klokers, Guess, MVMT, Casio, Prisma en Olympic. 

Relatieringen

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven, de ringen moeten daarom net zo speciaal zijn. Er is daarom gekozen voor Aller Spanninga, een merk van Nederlandse bodem. De ringen zijn naar uw wensen aan te passen en zijn van hoge kwaliteit zodat ze jullie hele leven mee gaan. 

Klokken

Bij Wajer Juwelier Hans van Sloten is er een divers aanbod van klokken. In deze collectie vindt u zowel klassieke als moderne modellen. Er is voor ieder wat wils. De merken die in het assortiment gevoerd worden zijn Hermle, Jeka en AMS.